Гэтая тэма мае 2 галасы, утрымоўвае 1 адказ, і апошні раз абнаўлялася Керціс Уэнзли 150 дзён таму.
Профіль Паведамленняў: 2 - з 1 па 2 (усяго 2)
Профіль Паведамленняў: 2 - з 1 па 2 (усяго 2)
Галоўная > Форум > PabloDraw > Генеральны > PabloDraw партатыўны?
Гэтая тэма мае 2 галасы, утрымоўвае 1 адказ, і апошні раз абнаўлялася Керціс Уэнзли 150 дзён таму.
| Аўтар | Паведамленняў |
|---|---|
| Аўтар | Паведамленняў |
| 20 сьнежня 2011 года ў 10:47 # 1951 | |
yutsi |
Добры дзень. Я зрабіў запыт на PortableApps для PabloDraw @ http://portableapps.com/node/30250 Я паспрабаваў з дапамогай Mono на PabloDraw з майго дыска USB, але гэта зрабіла праграму вельмі glitchy. Мой кампутар у школе вельмі прымітыўна, з Windows XP і. NET 1.1, і старыя PabloDraw наўрад ці супастаўныя з альфа-каналам. |
| 20 сьнежня 2011 года ў 11:06 # 1952 | |
| Керціс Уэнзли Колькасць паведамленняў: 36 | PabloDraw альфа патрабуецца. NET 4.0 для таго, каб працаваць. Якую версію Mono былі вы выкарыстоўваеце? Яна павінна быць не менш 2,8, але я рэкамендую 2/10. Звярніце ўвагу, што рэалізацыя Mono аб Windows Forms, вельмі glitchy (што, верагодна, чаму вы сутыкаецеся з праблемамі), таму я рэкамендую выкарыстоўваць GTK з мона (які выдатна працуе), але гэта не з'яўляецца падтрымліваецца канфігурацыі вокнаў, наколькі я ведаю. Акрамя таго, там няма спосабу даведацца, PabloDraw выкарыстоўваць GTK - ён заўсёды будзе хацець выкарыстоўваць Windows Forms пры працы на платформе Windows. Я паспрабую гэта, каб убачыць, як далёка ён атрымлівае, але ніякіх гарантый. (; |
10 Красавік 2012 года
24 Кастрычнік 2010
20 ліпеня 2010
8 дзён таму
35 дзён таму
64 дзён таму
94 дзён таму