Toto téma má 2 hlasy, obsahuje 1 odpověď, a naposledy byl aktualizován Curtis Wensley 141 dní zpátky.
Informace o 2 pracovní místa - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
Informace o 2 pracovní místa - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
Toto téma má 2 hlasy, obsahuje 1 odpověď, a naposledy byl aktualizován Curtis Wensley 141 dní zpátky.
| Autor | Příspěvky |
|---|---|
| Autor | Příspěvky |
| 20.prosince 2011 v 10:47 # 1951 | |
yutsi |
Dobrý den. Právě jsem podal žádost na PortableApps pro PabloDraw znak @ http://portableapps.com/node/30250~~HEAD=pobj jsem se snažil pomocí Mono na PabloDraw s mým USB disku, ale to dělalo programu velmi glitchy. Moje počítače ve škole jsou velmi primitivní, s Windows XP a NET 1.1, a starý PabloDraw je těžko srovnatelný s alfa. |
| 20.prosince 2011 v 11:06 # 1952 | |
| Curtis Wensley Počet příspěvků: 36 | PabloDraw alfa vyžaduje. NET 4.0 pro její spuštění. Jakou verzi Mono byli používáte? To musí být nejméně 2,8, ale já doporučuji 2.10. Všimněte si, že Mono je implementace Windows Forms je velmi glitchy (což je pravděpodobně důvod, proč jste se do problémů), takže doporučuji používat GTK s Mono (který funguje dokonale), ale to není podporovanou konfigurací pro Windows, pokud vím. Navíc, neexistuje žádný způsob, jak zjistit aktuální PabloDraw používat GTK - bude vždy zvolit Windows Forms, když běží na platformě Windows. Pokusím se to vidět, jak daleko se dostane, ale žádné záruky. (; |
10.04.2012
24 říjen 2010
20.července 2010
25 dnů před
54 dní zpátky
85 dní zpátky
91 dní zpátky