Αρχική > Φόρουμ > PabloDraw > Γενικά > πώς να απεγκαταστήσετε 3.0.16 ALPHA;

Αυτό το θέμα έχει 2 φωνές, περιέχει 2 απαντήσεις, και ενημερώθηκε για τελευταία φορά από TheTrooper 138 ημέρες πριν.

Προβολή 3 θέσεις - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
Συγγραφέας Μηνύματα
Συγγραφέας Μηνύματα
13 του Δεκεμβρίου 2011 στις 4:14 π.μ. # 1939

TheTrooper

Γεια Curtis, κατ 'αρχάς να σας πω ευχαριστώ για την Pablodraw, είναι φοβερό.

Mi ερώτημα είναι πώς μπορώ να απεγκαταστήσετε το τελευταίο Pablodraw 3.0.16 ALPHA από το σύστημά μου;

Δεν έχω καμία finded Uninstall.exe εκτελέσιμο ή κάτι παρόμοιο. Θέλω να χρησιμοποιήσω (από τη στιγμή) παλαιά έκδοση 2.0.8.

Ευχαριστώ και greetins.

13 του Δεκεμβρίου 2011 στις 11:47 am # 1940

Curtis Wensley
Δημοσίευση αριθμός: 36

Γεια σου,

Μπορείτε να έχετε τόσο PabloDraw 3.0.16 και 2.0.8 εγκαταστήσει την ίδια στιγμή - δεν θα συγκρούονται μεταξύ τους. Αν θέλετε κάποια αρχεία να ανοίξουν με την παλιά έκδοση αντί της νέας, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε "Άνοιγμα με ..." και ελέγξτε το "πάντα ανοιχτή με τις .." επιλογή.

Εάν εξακολουθείτε να νιώθετε σαν να θέλετε να καταργήσετε την εγκατάσταση της νέας έκδοσης, τότε κάνετε ότι στην κανονική θέση - προγράμματα απεγκατάστασης (νίκη 7/Vista) ή Add / Remove Programs (WinXP).

Η ελπίδα αυτό βοηθά!
Curtis.

18 Δεκεμβρίου, 2011 στις 3:43 π.μ. # 1948

TheTrooper

Γεια Curtis!

Δεν ξέρω γιατί δεν το είχα δει όταν προσπάθησα να το απεγκαταστήσετε για Windown 7, αλλά τώρα με την εξήγηση σου ήταν μαζί σας, ευχαριστώ.

Και πάλι ευχαριστώ για την εργασία σας, θα πρέπει να ακολουθεί την ανάπτυξη του PabloDraw.

Χαιρετίσματα!

Προβολή 3 θέσεις - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
Απάντηση Προς: πώς να απεγκαταστήσετε 3.0.16 ALPHA;
Τα στοιχεία σας:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>