Αρχική > Φόρουμ > PabloDraw > Γενικά > PabloDraw Φορητό;

Αυτό το θέμα έχει 2 φωνές, περιέχει 1 απάντηση, και ενημερώθηκε για τελευταία φορά από Curtis Wensley 143 ημέρες πριν.

Προβολή 2 θέσεις - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
Συγγραφέας Μηνύματα
Συγγραφέας Μηνύματα
20, Δεκεμβρίου 2011 στις 10:47 π.μ. # 1951

yutsi

Γεια σας. Έκανα αίτηση στο PortableApps για PabloDraw @ http://portableapps.com/node/30250 Προσπάθησα χρησιμοποιώντας Μονο για PabloDraw με USB drive μου, αλλά έκανε το πρόγραμμα πολύ glitchy. Υπολογιστών στο σχολείο μου είναι πολύ πρωτόγονη, με τα Windows XP και Vista. NET 1,1, και η παλιά PabloDraw δεν είναι συγκρίσιμη με το άλφα.

20, Δεκεμβρίου 2011 στις 11:06 π.μ. # 1952

Curtis Wensley
Δημοσίευση αριθμός: 36

PabloDraw άλφα απαιτεί. NET 4,0 για να τρέξει. Ποια έκδοση του Mono χρησιμοποιούσατε; Πρέπει να είναι τουλάχιστον 2,8, αλλά συστήνω 2,10.

Σημειώστε ότι η εφαρμογή Μονο του Windows Forms είναι πολύ glitchy (το οποίο είναι πιθανώς ο λόγος που τρέχουν σε προβλήματα), γι 'αυτό συνιστάται η χρήση GTK με το Mono (το οποίο λειτουργεί άψογα), αλλά αυτό δεν είναι μια πλατφόρμα που υποστηρίζεται διαμόρφωση για Windows όσο ξέρω.

Επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος αυτή τη στιγμή να πω PabloDraw να χρησιμοποιήσετε το GTK - θα είναι πάντα επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα Windows Forms, όταν λειτουργεί με την πλατφόρμα των Windows. Θα το δοκιμάσω να δω πόσο μακριά γίνεται, αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις. (?

Προβολή 2 θέσεις - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
Απάντηση Προς: Φορητό PabloDraw;
Τα στοιχεία σας:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>