Home > Foorumid > ezFeeds > Bugs > Ezfeeds ei tööta

See teema on: lahendatud

See teema on 2 häält, mis sisaldab 6 vastust, ja viimati ajakohastatud Curtis Wensley 185 päeva tagasi.

Kasutaja 7 postitust - 1 kuni 7 (kokku 7 total)
Autor Postitusi
Autor Postitusi
30. oktoober 2011 kell 01:57 pm # 1611

Tony

Ei ole kindel, kui on bug os5 iPad 2 aga ma lihtsalt ei saa ühtegi toidab üldse.

Kas ou nõu

Tony

30. oktoober 2011 kell 12:40 # 1615

Curtis Wensley
Postitus kokku: 36

Hi Tony,

Jah, see on IOS 5 küsimust.

Olen juba esitatud parandus, lihtsalt ootab App Store heakskiidu!

31. oktoober 2011 kell 10:57 pm # 1622

Curtis Wensley

Just sain teate, et ta on nüüd valmis lae alla! Palun andke mulle teada, kui teil tekib muid küsimusi.

31. oktoober 2011 kell 12:03 # 1623

Tony Wright

Hi Curtis,

Üritasin värskendust AppStore, kuid siiski sain sama ... Miski otsing. Siis ma kustutasin taotlus täielikult, rebooted ipad2 ja seejärel sisse tagasi ja paigaldada see nullist, kuid nagu esimene kord, kui ta ei avab ja otsingud vaatamata mis tahes sõnad, mida kasutatakse.

Kui ma vajutan pluss nupp vasakus ülanurgas asemel, kui see läheb otsing osaks ta lihtsalt auto läheb tagasi tühi hall ekraan, mul on kõik seadistus vaikimisi, kuid ei proovida muuta ins tarpaper ja google kuid ei muutu ...

Vabandust, et olla valu, kuid arvasin, et sa peaksid teadma.

Tony

31. oktoober 2011 kell 12:11 # 1624

Curtis Wensley

Hm, ma arvan, ma tean, mis siin toimub. Proovige vajutades pluss nupp rõhtpaigutusrežiimis (mitte portree). Ei tundu töötavat portree mingil põhjusel.

31. oktoober 2011 kell 12:24 # 1625

Tony

Krakitud see ..... See toimis ravida ... Ei usu, et ma ei püüdnud seda maastikku.

Tänu väga selle kiire reageerimine. Armastan seda taotlust. 11/10

Tony

31. oktoober 2011 kell 12:39 # 1626

Curtis Wensley

Suurepärane! Mul on hea meel oma töö. Ma näen mida ma teha saan teha seda tööd portree ka. (;

Kasutaja 7 postitust - 1 kuni 7 (kokku 7 total)
Vasta: Ezfeeds ei tööta
Sinu andmed:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>