صفحه اول > انجمن > PabloDraw > موضوعات عمومی > چگونه برای حذف 3.0.16 ALPHA؟

این موضوع دارای 2 صداها، شامل 2 پاسخ ها، آخرین به روزآوری توسط TheTrooper 142 روز پیش.

مشاهده 3 پست - 1 تا 3 (از 3 مجموع)
نویسنده پست ها
نویسنده پست ها
دسامبر 13، 2011 در ساعت 04:14 صبح # 1939

TheTrooper

سلام کورتیس، اولا شما لطف برای Pablodraw، عالی است.

سکته قلبی سوال این است چگونه می توان برای حذف تاریخ و زمان آخرین Pablodraw 3.0.16 ALPHA از سیستم من؟

من هیچ اجرایی uninstall.exe یا مشابه finded شده نیست. من می خواهم به استفاده از (حال حاضر) قدیمی 2.0.8 نسخه.

تشکر و greetins.

دسامبر 13، 2011 در 11:47 # 1940

کورتیس Wensley
تعداد دفعات مشاهده شده: 36

سلام،

شما می توانید هر دو PabloDraw 3.0.16 و 2.0.8 نصب شده در همان زمان - که آنها نمی خواهند با یکدیگر در تضاد است. اگر شما می خواهید فایل های خاصی را با نسخه های قدیمی به جای جدید باز کنید، به شما حق می توانید با کلیک بر روی فایل و انتخاب گزینه "باز ..." و بررسی "همیشه باز با .." گزینه است.

اگر شما هنوز هم احساس می کنید شما می خواهید به حذف نسخه جدید، پس شما از انجام این کار در جای استاندارد - برنامه های عزل (برنده 7/vista) و یا اضافه کردن / حذف برنامه ها (ویندوز).

امیدوارم که این کمک می کند!
کورتیس.

دسامبر 18، 2011 در ساعت 03:43 صبح # 1948

TheTrooper

سلام کورتیس!

من نمی دانم که چرا من آن را نمی بیند که من سعی کردم به آن را در Windown 7 حذف، اما در حال حاضر با تبیین شده است عبارت است، به لطف.

و دوباره برای کار شما، من می شود پس از توسعه PabloDraw.

بهت تبریک میگم

مشاهده 3 پست - 1 تا 3 (از 3 مجموع)
پاسخ به: چگونه به حذف 3.0.16 ALPHA؟
اطلاعات شما:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>