صفحه اول > انجمن > PabloDraw > موضوعات عمومی > PabloDraw قابل حمل؟

این موضوع دارای 2 صداها، شامل 1 پاسخ، و آخرین به روزآوری توسط کورتیس Wensley 141 روز پیش.

مشاهده 2 پست - 1 تا 2 (از 2 مجموع)
نویسنده پست ها
نویسنده پست ها
دسامبر 20، 2011 در ساعت 10:47 صبح # 1951

yutsi

سلام. من فقط یک درخواست در PortableApps PabloDraw @ http://portableapps.com/node/30250 من سعی کردم با استفاده از Mono در PabloDraw با درایو USB من، اما از آن ساخته شده این برنامه بسیار glitchy. کامپیوتر من در مدرسه بسیار ابتدایی است، با ویندوز XP و در دات نت 1.1 و PabloDraw ساله است به سختی قابل مقایسه با آلفا.

دسامبر 20، 2011 در ساعت 11:06 صبح # 1952

کورتیس Wensley
تعداد دفعات مشاهده شده: 36

PabloDraw آلفا نیاز به NET 4.0 برای برای اجرای آن است. چه نسخه از مونو استفاده می کنید؟ باید حداقل 2.8 است، اما من توصیه 2.10.

توجه داشته باشید که اجرای مونو را از فرم های ویندوز است که بسیار glitchy (که شده است، احتمالا به همین دلیل شما می شوند در حال اجرا به مشکلات)، بنابراین من توصیه با استفاده از GTK با مونو (که با این نسخهها کار کاملا)، اما این است که پیکربندی پشتیبانی برای ویندوز نیست که من می دانم.

علاوه بر این، هیچ راهی برای گفتن PabloDraw به استفاده از GTK وجود دارد - آن را همیشه انتخاب کنید به استفاده از فرم های ویندوز در زمانی که در حال اجرا بر روی پلت فرم ویندوز است. من آن را امتحان کنید تا ببینید که تا چه حد از آن میشود، اما هیچ تضمینی وجود ندارد.

مشاهده 2 پست - 1 تا 2 (از 2 مجموع)
پاسخ به: نرم افزار PabloDraw؟
اطلاعات شما:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>