Home > Forum > PabloDraw > Općenito > PabloDraw prijenosni?

Ova tema ima 2 glasove, ima 1 odgovor, a zadnji puta su ažurirani prema Curtis Wensley 140 dana prije.

Gledaju 2 posts - 1 do 2 (od ukupno 2)
Autor Postova
Autor Postova
20. prosinca 2011 u 10:47 am # 1951

yutsi

Pozdrav. Upravo sam napravio zahtjev na PortableApps za PabloDraw mijenjate brzine http://portableapps.com/node/30250~~HEAD=pobj sam pokušao koristeći Mono na PabloDraw sa svojim USB disk, ali to je program vrlo glitchy. Moje računala u školi su vrlo primitivni, sa sustavom Windows XP i Vista. NET 1.1, a stara PabloDraw je teško usporediti s alfa.

20. prosinca 2011 u 11:06 am # 1952

Curtis Wensley
Broj postova: 36

PabloDraw alfa zahtijeva. NET 4.0 za to pokrenuti. Koju verziju Mono su koristite? To treba biti najmanje 2,8, ali ja preporučujem 2.10.

Imajte na umu da Mono je implementacija Windows Forms je vrlo glitchy (što je vjerojatno razlog zašto radite na probleme), tako da preporučujemo da koristite GTK s Mono (koja radi savršeno), ali to nije podržana konfiguracija za prozore koliko ja znam.

Osim toga, nema struje način da PabloDraw koristiti GTK - ona će uvijek izabrati da koristite Windows Forms prilikom rada na Windows platformi. Ja ću probati da vidim koliko se dobiva, ali nema garancije. (;

Gledaju 2 posts - 1 do 2 (od ukupno 2)
Odgovori na: PabloDraw Prijenosni?
Vaši podaci:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>