Főoldal > Fórumok > ezFeeds > Hibák > Ezfeeds nem működik

Ez a téma: megszűnt

Ez a téma már 2 hangokat tartalmaz, 6 válasz, és az utolsó frissített Curtis Wensley 201 nappal ezelőtt.

7 hozzászólás megtekintése - 1-től 7-ig (összesen 7 összesen)
Szerző Hozzászólások
Szerző Hozzászólások
Október 30, 2011 at 1:57 am # 1611

Tony

Nem biztos, hogy ha van egy bug os5 az iPad 2, de én csak nem tud olyan takarmánnyal.

Lehet ou tanácsot

Tony

Október 30, 2011 at 12:40 # 1615

Curtis Wensley
Üzenetek száma: 36

Szia Tony,

Igen ez egy iOS 5 kérdés.

Már benyújtotta a javítást, csak vár az App Store-jóváhagyási!

Október 31, 2011 at 10:57 # 1622

Curtis Wensley

Most kaptam egy értesítést, hogy most már készen áll a letöltés! Kérem, tudassa velem, ha befut minden egyéb kérdés.

Október 31, 2011 at 12:03 # 1623

Tony Wright

Szia Curtis,

Próbáltam a frissítést, de még az AppStore kapott ugyanaz ... Semmi a keresést. Aztán törölte a teljes alkalmazás, újraindította a ipad2 hajtott, majd vissza, és telepítette a semmiből, hanem azt, mint az első alkalommal nem hozza fel, és keresi annak ellenére, hogy minden szót használni.

Amikor megnyomja a gombot, bal felső plusz helyett, ha megy a keresés része, hogy csak auto megy vissza az üres szürke képernyő, van minden beállítás alapértelmezett, de nem próbálja meg megváltoztatni tarpaper inek és a Google, de nincs változás ...

Sajnálom, hogy a fájdalom, de gondoltam, tudnod kell.

Tony

Október 31, 2011 at 12:11 # 1624

Curtis Wensley

Hm, azt hiszem, tudom mi folyik itt. Próbálja meg a plusz gombot, tájkép módban (nem álló). Nem úgy tűnik, hogy működik portré valamilyen oknál fogva.

Október 31, 2011 at 12:24 # 1625

Tony

Repedt, hogy ..... Működött egy élvezet ... Nem hiszem, hogy nem próbált a táj.

Köszönöm szépen a gyors választ. Szeretem ezt az alkalmazást. 11/10

Tony

Október 31, 2011 at 12:39 # 1626

Curtis Wensley

Nagyszerű! Örülök annak működését. Meglátom, mit tehetek, hogy működik a portré is. (;

7 hozzászólás megtekintése - 1-től 7-ig (összesen 7 összesen)
Válasz: Ezfeeds nem működik
Adatai:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>