Ez a téma már 2 hangokat tartalmaz, 6 válasz, és az utolsó frissített Curtis Wensley 201 nappal ezelőtt.
| Szerző | Hozzászólások |
|---|---|
| Szerző | Hozzászólások |
| Október 30, 2011 at 1:57 am # 1611 | |
|
Tony | Nem biztos, hogy ha van egy bug os5 az iPad 2, de én csak nem tud olyan takarmánnyal. Lehet ou tanácsot Tony |
| Október 30, 2011 at 12:40 # 1615 | |
| Curtis Wensley Üzenetek száma: 36 | Szia Tony, Igen ez egy iOS 5 kérdés. Már benyújtotta a javítást, csak vár az App Store-jóváhagyási! |
| Október 31, 2011 at 10:57 # 1622 | |
| Curtis Wensley Üzenetek száma: 36 | Most kaptam egy értesítést, hogy most már készen áll a letöltés! Kérem, tudassa velem, ha befut minden egyéb kérdés. |
| Október 31, 2011 at 12:03 # 1623 | |
Tony Wright | Szia Curtis, Próbáltam a frissítést, de még az AppStore kapott ugyanaz ... Semmi a keresést. Aztán törölte a teljes alkalmazás, újraindította a ipad2 hajtott, majd vissza, és telepítette a semmiből, hanem azt, mint az első alkalommal nem hozza fel, és keresi annak ellenére, hogy minden szót használni. Amikor megnyomja a gombot, bal felső plusz helyett, ha megy a keresés része, hogy csak auto megy vissza az üres szürke képernyő, van minden beállítás alapértelmezett, de nem próbálja meg megváltoztatni tarpaper inek és a Google, de nincs változás ... Sajnálom, hogy a fájdalom, de gondoltam, tudnod kell. Tony |
| Október 31, 2011 at 12:11 # 1624 | |
| Curtis Wensley Üzenetek száma: 36 | Hm, azt hiszem, tudom mi folyik itt. Próbálja meg a plusz gombot, tájkép módban (nem álló). Nem úgy tűnik, hogy működik portré valamilyen oknál fogva. |
| Október 31, 2011 at 12:24 # 1625 | |
|
Tony | Repedt, hogy ..... Működött egy élvezet ... Nem hiszem, hogy nem próbált a táj. Köszönöm szépen a gyors választ. Szeretem ezt az alkalmazást. 11/10 Tony |
| Október 31, 2011 at 12:39 # 1626 | |
|
Curtis Wensley Üzenetek száma: 36 | Nagyszerű! Örülök annak működését. Meglátom, mit tehetek, hogy működik a portré is. (; |