Főoldal > Fórumok > PabloDraw > General > hogyan kell eltávolítani 3.0.16 ALPHA?

Ez a téma 2 hangokat, tartalmaz 2 válasz, és az utolsó frissítésének TheTrooper 143 nappal ezelőtt.

3 hozzászólás megtekintése - 1-től 3-ig (összesen 3)
Szerző Hozzászólások
Szerző Hozzászólások
December 13, 2011 at 4:14 am # 1939

TheTrooper

Szia Curtis, először is köszönetet mondani Pablodraw, félelmetes.

Mi a kérdés, hogyan tudom eltávolítani az utolsó Pablodraw 3.0.16 ALPHA a rendszerem?

Én nem olyan finded uninstall.exe futtatható vagy hasonló. Szeretném használni (az egyelőre) régi 2.0.8 verzió.

Köszönet és köszönteni.

December 13, 2011 at 11:47 am # 1940

Curtis Wensley
Üzenetek száma: 36

Hi,

Ezt a kétféle PabloDraw 3.0.16 és 2.0.8 telepítve ugyanakkor - nem fognak összeütközésbe egymással. Ha szeretné, hogy bizonyos fájlokat megnyitni a régi változat helyett az új, akkor jobb klikk a fájlra, és válassza a "Megnyitás ...", és jelöljük be a "mindig nyitva .." opciót.

Ha még mindig úgy érzed, hogy eltávolítja az új verziót, akkor te, hogy a szabványos helyen - uninstall programok (Win 7/vista), vagy add / remove programokban (WinXP).

Remélem ez segít!
Curtis.

December 18, 2011 at 3:43 am # 1948

TheTrooper

Szia Curtis!

Nem tudom, miért nem látom, amikor megpróbáltam eltávolítani azt Windown 7, de most már a kifejtés posible, köszönöm.

És még egyszer köszönöm a munkádat, fogom követni a fejlődését PabloDraw.

Üdvözlet!

3 hozzászólás megtekintése - 1-től 3-ig (összesen 3)
Válasz: hogyan kell eltávolítani 3.0.16 ALPHA?
Adatai:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>