Ši tema turi 2 balsus, yra 2 atsakymus, ir paskutinį kartą atnaujintas TheTrooper prieš 155 dienų .
| Autorius | Pranešimai |
|---|---|
| Autorius | Pranešimai |
| Gruodžio 13, 2011 at 4:14 am # 1939 | |
TheTrooper | Hi Curtis'as, pirmiausia pasakyti jums ačiū už Pablodraw, yra awesome. Mi klausimas, kaip galiu iš savo sistemos pašalinti paskutinį Pablodraw 3.0.16 ALPHA? Aš ne finded, bet uninstall.exe vykdomąjį failą ar panašų. Aš noriu naudoti (metu) senąją 2.0.8 versiją. Ačiū ir greetins. |
| Gruodžio 13, 2011 at 11:47 am # 1940 | |
| Curtis Wensley Pranešimų skaičius: 36 | Sveiki, Jūs galite turėti tiek PabloDraw 3.0.16 ir 2.0.8 įdiegta tuo pačiu metu - jie neturi prieštarauti vieni su kitais. Jei norite įrašyti tam tikrus failus atidaryti su sena versija, o ne nauja, galite dešiniuoju pelės klavišu paspauskite ant failo ir pasirinkite "Atidaryti su ..." ir patikrinkite, ar "visada atvira ..." variantas. Jei Jūs vis dar manote, kaip jūs norite pašalinti naują versiją, tada jūs darote, kad į standartinę vietą - Pašalinti programas (win 7/vista) arba Pridėti / šalinti programas (WinXP). Hope this helps! |
| Gruodžio 18, 2011 at 3:43 am # 1948 | |
TheTrooper | Labas Curtis! Aš nežinau, kodėl aš nemačiau, kai aš bandžiau pašalinti "ją ant Windown 7, bet dabar su savo išsamius paaiškinimus buvo imanomos derybos, ačiū. Ir dar kartą ačiū už jūsų darbą, aš bus po PabloDraw plėtrą. Sveiki! |