Šis temats ir 2 balsis, ir 6 atbildes, un pēdējo reizi atjaunināta ar Curtis Wensley 198 dienas atpakaļ.
| Autors | Raksti |
|---|---|
| Autors | Raksti |
| 30 oktobris, 2011 pie 1:57 am # 1611 | |
|
Tony | Nav pārliecināts, vai tur ir ar os5 par iPad kļūdu 2, bet es vienkārši nevaru saņemt jebkuru plūsmas vispār. Var ou ieteikt Tony |
| 30 oktobris, 2011 pie 12:40 pm # 1615 | |
| Curtis Wensley Ierakstu skaits: 36 | Hi Tony, Jā tas ir IOS 5 problēma. Es jau iesniedzis labojumu par to, tikai gaida uz App Store apstiprinājuma! |
| 31 oktobris, 2011 pie 10:57 am # 1622 | |
| Curtis Wensley Ierakstu skaits: 36 | Tikko saņēmu paziņojumu, ka tā ir gatava lejupielādei! Lūdzu, dariet man zināmu, ja jums rodas kādas citas problēmas. |
| 31 oktobris, 2011 pie 12:03 pm # 1623 | |
Tony Wright | Hi Curtis, Es mēģināju atjauninājumu no AppStore, bet joprojām got pats ... Nekas, meklējot. Tad es svītrots pieteikums pilnībā, rebooted ipad2 un tad powered atpakaļ un uzstādīt to no nulles, bet kā pirmo reizi tas nav audzināt un pārmeklēšana spīti izmantotajiem vārdiem. Kad es nospiediet plus pogas augšējā kreisajā stūrī vietā, ja tas notiek uz meklēšanas daļu tas tikai auto iet atpakaļ uz tukšu pelēko ekrānu, man ir visu uzstādījumu noklusējuma taču mēģināt mainīt ins tarpaper un google, bet bez pārmaiņām ... Žēl, ka sāpes, bet domāju, jums vajadzētu zināt. Tony |
| 31 oktobris, 2011 pie 12:11 pm # 1624 | |
| Curtis Wensley Ierakstu skaits: 36 | Hm, es domāju, ka es zinu, kas notiek šeit. Mēģiniet nospiežot plus pogas ainavas režīmā (nav portreta). Nešķiet, kas strādā portretu kaut kādu iemeslu dēļ. |
| 31 oktobris, 2011 pie 12:24 pm # 1625 | |
|
Tony | Krekinga to ..... Tā strādāja ārstēt ... Nevar ticēt man nav mēģināt to ainavā. Pateicoties ļoti daudz par šo ātrai reaģēšanai. Mīlu šo pieteikumu. 11/10 Tony |
| 31 oktobris, 2011 pie 12:39 pm # 1626 | |
| Curtis Wensley Ierakstu skaits: 36 | Lieliski! Es esmu priecīgs tās darba. Es redzēt, ko es varu darīt, lai tā strādātu portretu, kā arī. (; |