Home > Forums > PabloDraw > Vispārīgi > Kā atinstalēt 3.0.16 ALPHA?

Šis temats ir 2 balsis, ir 2 atbildes, un pēdējo reizi atjaunināta ar TheTrooper 155 dienas atpakaļ.

Apskatīt 3 amata vietas - no 1 līdz 3 (kopā 3)
Autors Raksti
Autors Raksti
13 Dec 2011 plkst 4:14 am # 1939

TheTrooper

Hi Curtis, pirmkārt pateikt paldies Pablodraw, ir awesome.

Mi jautājums ir, kā es varu atinstalēt pēdējo Pablodraw 3.0.16 ALPHA no manas sistēmas?

Es neesmu finded nevienu uninstall.exe izpildāmu vai līdzīgu. Es vēlos izmantot (pa brīdim) veco 2.0.8 versiju.

Paldies un greetins.

13 Dec 2011 plkst 11:47 am # 1940

Curtis Wensley
Ierakstu skaits: 36

Hi,

Jūs varat būt gan PabloDraw 3.0.16 un 2.0.8 uzstādītas tajā pašā laikā - tie nebūs pretrunā ar otru. Ja jūs vēlaties dažus failus atvērt ar veco versiju, nevis jauns, jūs varat peles labo pogu noklikšķiniet uz faila un izvēlieties "Open ar ..." un pārbaudiet "vienmēr atvērta ar .." variantu.

Ja jūs vēl jūtaties kā jūs vēlaties atinstalēt jauno versiju, tad jūs darīt, ka standarta vietā - atinstalēt programmas (win 7/Vista) vai pievienot / noņemt programmas (WinXP).

Hope this helps!
Curtis.

18 Dec 2011 plkst 3:43 am # 1948

TheTrooper

Hi Curtis!

Es nezinu kāpēc es neredzēju to, kad es mēģināju atinstalēt to 7 Windown, bet tagad ar savu eksplikācija ir posible, paldies.

Un paldies vēlreiz par jūsu darbu, es ies attīstību PabloDraw.

Sveicieni!

Apskatīt 3 amata vietas - no 1 līdz 3 (kopā 3)
Atbildēt: Kā atinstalēt 3.0.16 ALPHA?
Jūsu informācija:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>