Home > Forums > PabloDraw > Vispārīgi > PabloDraw Pārnēsājamie?

Šis temats ir 2 balsis, satur 1 atbildi, un pēdējo reizi atjaunināta ar Curtis Wensley 142 dienas atpakaļ.

Apskatīt 2 amati - no 1 līdz 2 (no 2 kopā)
Autors Raksti
Autors Raksti
20 Dec 2011 plkst 10:47 am # 1951

yutsi

Sveiki. Es tikko ir izteikusi šādu lūgumu pie PortableApps par PabloDraw @ http://portableapps.com/node/30250~~HEAD=pobj es centos izmantot Mono PabloDraw ar manu USB disku, bet tas, programma ļoti glitchy. Mana datori skolā ir ļoti primitīvi, ar Windows XP un NET 1.1, un vecais PabloDraw nav salīdzināma ar alfa.

20 Dec 2011 plkst 11:06 am # 1952

Curtis Wensley
Ierakstu skaits: 36

PabloDraw alfa prasa. NET 4.0, lai tas darbotos. Kāda versija Mono bija jūs lietojat? Tai jābūt vismaz 2,8, bet es ieteiktu 2,10.

Atzīmē, ka Mono ieviešana, Windows Forms ir ļoti glitchy (kas ir iespējams, kāpēc jūs nokļūšanu problēmas), tāpēc es ieteiktu izmantot GTK ar mono (kas strādā perfekti), bet tas nav atbalstīta konfigurācija logiem, cik es zinu.

Turklāt, tur nav pašreizējā veids, kā pateikt PabloDraw lietot GTK - tas vienmēr izvēlas izmantot Windows Forms, braucot uz Windows platformas. Es mēģināšu to, lai redzētu cik tālu tas izpaužas, bet nav garantijas. (;

Apskatīt 2 amati - no 1 līdz 2 (no 2 kopā)
Atbildēt: PabloDraw Portatīvie?
Jūsu informācija:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>