Оваа тема има 2 гласови, содржи 6 одговори, и последен пат ажурирани од страна на Кертис Wensley 185 дена пред.
| Автор | Постови |
|---|---|
| Автор | Постови |
| 30 Октомври 2011 во 01:57 сум # 1611 | |
|
Тони | Не се сигурни дали постои баг со os5 на iPad 2, но јас едноставно не можат да добијат било гасови на сите. ОУ може да ве советува Тони |
| 30 Октомври 2011 во 12:40 # 1615 | |
| Кертис Wensley Ранк: 36 | Здраво Тони, Да тоа е iOS 5 прашање. Јас веќе поднесе фикс за тоа, само чекаат на App Store одобрување! |
| 31 октомври, 2011 во 10:57 # 1622 | |
| Кертис Wensley Ранк: 36 | Само добив известување дека тоа сега е подготвен за преземање! Ве молам дозволете ми да знам дали ќе се кандидира во сите други прашања. |
| 31 октомври, 2011 во 12:03 # 1623 | |
Тони Рајт | Hi Кертис, Се обидов на ажурирање од AppStore но сепак се искачи на истиот ... Ништо во пребарувањето. Јас тогаш избришани примена во целост, рестартира ipad2 а потоа напојува назад на и инсталиран на тоа од нула, но како и првиот пат тоа не донесе и пребарувања и покрај сите зборови користи. Кога ќе притиснете на копчето плус горниот лев агол наместо ако тоа оди на пребарување дел тоа само авто навраќа на празно сива екран, ги имам сите поставување стандардно но не се обиде менување на in-tarpaper и Google, но нема промена ... Жал ми е да се биде болка, но мислев дека треба да ги знаете. Тони |
| 31 октомври, 2011 во 12:11 # 1624 | |
| Кертис Wensley Ранк: 36 | Хм, мислам дека знам што се случува тука. Обиди се со притискање на копчето плус во пејзажот на владата (не во портрет). Се чини дека не треба да се работи во портрет поради некоја причина. |
| 31 октомври, 2011 во 12:24 # 1625 | |
|
Тони | Разбиена тоа ..... Тој работел на лекување ... Не можам да верувам дека не го пробате во пејзажот. Ви благодариме многу за оваа брза реакција. Љубовта оваа апликација. 11/10 Тони |
| 31 октомври, 2011 во 12:39 # 1626 | |
|
Кертис Wensley Ранк: 36 | Одлично! Мило ми е што неговата работа. Јас ќе видам што можам да направам за да го направите да работи во портрет, како и. (; |