Acasă > Forum > PabloDraw > General > cum se dezinstalează 3.0.16 ALPHA?

Acest subiect are 2 voci, conţine 2 răspunsuri, şi a fost actualizat ultima dată de către TheTrooper 97 zile în urmă.

Vezi 3 posturi - 1 la 3 (din 3 în total)
Autor Mesaje
Autor Mesaje
13 decembrie 2011 la 04:14 am # 1939

TheTrooper

Bună Curtis, în primul rând să vă spun multumesc pentru Pablodraw, este minunat.

Mi întrebare este cum pot eu să dezinstalaţi ultimul Pablodraw 3.0.16 ALPHA de la sistemul meu?

Nu am nici un executabil finded Uninstall.exe sau similare. Vreau să folosesc (de moment), vechea versiune 2.0.8.

Vă mulţumim şi greetins.

13 decembrie 2011 la 11:47 am # 1940

Curtis Wensley
Mesaj numărul: 34

Hi,

Puteţi avea atât PabloDraw 3.0.16 şi 2.0.8 instalat, în acelaşi timp - ei nu vor intra în conflict unele cu altele. Dacă doriţi pentru a deschide anumite fişiere cu versiunea veche în loc de nouă, aveţi posibilitatea să faceţi clic dreapta pe fişier şi selectaţi "deschide cu ..." şi verificaţi "mereu deschisa cu .." opţiune.

Dacă încă mai simt ca si cum ai vrea să dezinstalaţi noua versiune, atunci va face acest lucru în locul standard - programe de dezinstalare (victorie 7/vista) sau Add / Remove Programs (WinXP).

Sper că acest lucru ajută!
Curtis.

18 decembrie 2011 la 03:43 am # 1948

TheTrooper

Hi Curtis!

Nu ştiu de ce nu l-am vedea atunci când am încercat să-l dezinstalaţi pe Windown 7, dar acum cu explicaţia ta a fost timp posibil, mulţumesc.

Şi mulţumesc din nou, pentru munca ta, voi fi ca urmare a dezvoltării de PabloDraw.

Salutări!

Vezi 3 posturi - 1 la 3 (din 3 în total)
Pentru a răspunde: cum se dezinstalează 3.0.16 ALPHA?
Informaţiile dvs.:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" highlight="">