Domov > Forum > PabloDraw > Splošno > kako odstraniti 3.0.16 ALPHA?

Ta tema ima 2 glasove, ki vsebuje 2 odgovorov, in je bil nazadnje posodobljen z TheTrooper 115 dni nazaj.

Pregled 3 delovnih mest - od 1 do 3 (od 3 skupaj)
Avtor Prispevkov
Avtor Prispevkov
13. december 2011 ob pismo 4,14 am # 1939

TheTrooper

Hi Curtis, najprej povem hvala za Pablodraw, je super.

Mi vprašanje je, kako morem odstraniti zadnjo 3.0.16 Pablodraw ALPHA iz mojega sistema?

Nisem finded nobene uninstall.exe izvedljivo ali podobno. Želim uporabiti (za trenutek), staro verzijo 2.0.8.

Hvala in greetins.

13. december 2011 ob 11:47 am # 1940

Curtis Wensley
Število objav: 34

Hi,

Lahko imaš oboje PabloDraw 3.0.16 in 2.0.8 nameščena ob istem času - ne bo v nasprotju s seboj. Če želite nekatere datoteke odpreti s staro različico namesto novega, lahko z desnim klikom na datoteko in izberite "Open z ..." in preverite "vedno odprta z .." možnost.

Če se še vedno počutim kot, da želite odstraniti novo različico, potem to storite v standardnem mestu - odstranite programe (win 7/vista) ali dodaj / odstrani programe (WinXP).

Upam, da to pomaga!
Curtis.

18. december 2011 ob 3:43 am # 1948

TheTrooper

Hi Curtis!

Ne vem, zakaj nisem videl, ko sem poskušal odstraniti na Windown 7, zdaj pa se je s svojim explication že zaidejo, hvala.

In hvala še enkrat za vaše delo, bom po razvoja PabloDraw.

Lep pozdrav!

Pregled 3 delovnih mest - od 1 do 3 (od 3 skupaj)
Odgovori: kako odstraniti 3.0.16 ALPHA?
Vaši podatki:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" highlight="">