Ta tema ima 2 glasove, vsebuje 1 odgovor, in je bil nazadnje posodobljen z Curtis Wensley 153 dni nazaj.
Pregled objav 2 - 1 do 2 (od 2 skupaj)
Pregled objav 2 - 1 do 2 (od 2 skupaj)
Ta tema ima 2 glasove, vsebuje 1 odgovor, in je bil nazadnje posodobljen z Curtis Wensley 153 dni nazaj.
| Avtor | Prispevkov |
|---|---|
| Avtor | Prispevkov |
| 20. december 2011 ob 10:47 am # 1951 | |
yutsi |
Pozdravljeni. Pravkar sem vložil zahtevo na PortableApps za PabloDraw je @ http://portableapps.com/node/30250~~HEAD=pobj sem poskušal z Mono na PabloDraw z mojim USB, vendar pa je program zelo glitchy. Moje računalnikov v šoli so zelo primitivno, z Windows XP in NET 1.1 in stari PabloDraw je težko primerljiva z alfa. |
| 20. december 2011 ob 11:06 am # 1952 | |
| Curtis Wensley Število objav: 36 | PabloDraw alfa zahteva. NET 4.0 za to, da delujejo. Katero različico Mono so se uporabljate? To mora biti vsaj 2,8, vendar vam priporočam, 2.10. Upoštevajte, da je izvajanje mono je obrazcev Windows zelo glitchy (kar je verjetno razlog, zakaj ste tekmovanje v teku na težave), tako da vam priporočam uporabo GTK z Mono (ki deluje odlično), vendar to ni podprta konfiguracija za Windows kolikor jaz vem. Poleg tega, ni tok način za povedati PabloDraw za uporabo GTK - bo vedno odločite za uporabo Windows Forms, ko teče na platformi Windows. Bom poskusil, da vidim, kako daleč pride, pa ni nobenega jamstva. (; |
10 april 2012
24 oktober 2010
20. julij 2010
11 dni nazaj
38 dni nazaj
67 dni nazaj
97 dni nazaj