Domov > Forum > PabloDraw > Splošno > PabloDraw Prenosni?

Ta tema ima 2 glasove, vsebuje 1 odgovor, in je bil nazadnje posodobljen z Curtis Wensley 153 dni nazaj.

Pregled objav 2 - 1 do 2 (od 2 skupaj)
Avtor Prispevkov
Avtor Prispevkov
20. december 2011 ob 10:47 am # 1951

yutsi

Pozdravljeni. Pravkar sem vložil zahtevo na PortableApps za PabloDraw je @ http://portableapps.com/node/30250~~HEAD=pobj sem poskušal z Mono na PabloDraw z mojim USB, vendar pa je program zelo glitchy. Moje računalnikov v šoli so zelo primitivno, z Windows XP in NET 1.1 in stari PabloDraw je težko primerljiva z alfa.

20. december 2011 ob 11:06 am # 1952

Curtis Wensley
Število objav: 36

PabloDraw alfa zahteva. NET 4.0 za to, da delujejo. Katero različico Mono so se uporabljate? To mora biti vsaj 2,8, vendar vam priporočam, 2.10.

Upoštevajte, da je izvajanje mono je obrazcev Windows zelo glitchy (kar je verjetno razlog, zakaj ste tekmovanje v teku na težave), tako da vam priporočam uporabo GTK z Mono (ki deluje odlično), vendar to ni podprta konfiguracija za Windows kolikor jaz vem.

Poleg tega, ni tok način za povedati PabloDraw za uporabo GTK - bo vedno odločite za uporabo Windows Forms, ko teče na platformi Windows. Bom poskusil, da vidim, kako daleč pride, pa ni nobenega jamstva. (;

Pregled objav 2 - 1 do 2 (od 2 skupaj)
Odgovori: PabloDraw Prenosni?
Vaši podatki:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>