Faqja kryesore > Forumi > PabloDraw > Përgjithshëm > Si të çinstaloni 3.0.16 ALPHA?

Kjo temë ka 2 zëra, përmban 2 përgjigje, dhe i fundit nga TheTrooper 154 ditë më parë.

Duke parë mesazhet 3 - 1 deri 3 (nga 3 gjithsej)
Autor Postime
Autor Postime
13 Dhj 2011 at 4:14 am # 1939

TheTrooper

Hi Curtis, së pari t'ju them faleminderit për Pablodraw, është awesome.

Pyetja është se si mund Mi unë të çinstaloni fundit Pablodraw ALPHA 3.0.16 nga sistemi im?

Unë nuk kam ndonjë finded ekzekutueshme uninstall.exe apo të ngjashme. Unë dua të përdor (nga momenti) të vjetër version 2.0.8.

Faleminderit dhe greetins.

13 Dhj 2011 at 11:47 am # 1940

Curtis Wensley
Posto numërimin: 36

Hi,

Ju mund të keni të dy PabloDraw 3.0.16 dhe 2.0.8 të instaluar në të njëjtën kohë - ata nuk do të bjerë në konflikt me njëri-tjetrin. Nëse ju doni fotografi të caktuara për të hapur me versionin e vjetër në vend të re, ju mund të drejtë të klikoni në fotografi dhe zgjidhni "hapur me ..." dhe kliko tek "gjithmonë e hapur me .." opsion.

Nëse ju ende ndjehen si ju doni të çinstaloni versionin e ri, atëherë ju bëni që në vend të programeve standarde - uninstall (WIN 7/vista) ose shtoni / hiqni programe (WinXP).

Hope this helps!
Curtis.

18 Dhj 2011 at 3:43 am # 1948

TheTrooper

Hi Curtis!

Unë nuk e di pse unë nuk shoh atë kur unë u përpoq të çinstaloni atë në Windown 7, por tani me shpjegimin tuaj ka qenë posible, thanks.

Dhe në sajë përsëri për punën tuaj, unë do të ndjek zhvillimin e PabloDraw.

Përshëndetje!

Duke parë mesazhet 3 - 1 deri 3 (nga 3 gjithsej)
Pergjigju To: se si të çinstaloni 3.0.16 ALPHA?
Informacioni juaj:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>