Kjo temë ka 2 zëra, përmban 1 përgjigje, dhe i fundit nga Curtis Wensley 141 ditë më parë.
Duke parë 2 - postimet 1 deri 2 (nga 2 gjithsej)
Duke parë 2 - postimet 1 deri 2 (nga 2 gjithsej)
Faqja kryesore > Forumi > PabloDraw > Përgjithshëm > PabloDraw Portable?
Kjo temë ka 2 zëra, përmban 1 përgjigje, dhe i fundit nga Curtis Wensley 141 ditë më parë.
| Autor | Postime |
|---|---|
| Autor | Postime |
| 20 Dhj 2011 at 10:47 am # 1951 | |
yutsi |
Hello. Unë vetëm bëra një kërkesë në PortableApps për PabloDraw @ http://portableapps.com/node/30250~~HEAD=pobj unë u përpoq duke përdorur mono në PabloDraw me USB drive time, por ajo bëri program shumë glitchy. Kompjuterat e mia në shkollë janë shumë primitive, me Windows XP dhe. NET 1.1 dhe PabloDraw vjetër është vështirë të krahasohet me alfa. |
| 20 Dhj 2011 at 11:06 am # 1952 | |
| Curtis Wensley Posto numërimin: 36 | PabloDraw alfa kërkon. 4.0 neto për atë për të kandiduar. Cili version i Mono u keni përdorur? Ajo duhet të jetë së paku 2.8, por unë rekomandoj 2.10. Vini re se zbatimi Mono i Formave të Windows është shumë glitchy (e cila është ndoshta arsyeja pse ju do të vrapojnë në probleme), kështu që unë rekomandoj duke përdorur GTK me mono (e cila punon përkryer), por kjo nuk është një konfiguracion i mbështetur për dritare aq sa unë di. Përveç kësaj, nuk ka asnjë mënyrë e tanishme për të treguar PabloDraw për të përdorur GTK - ajo gjithmonë do të zgjedhin të përdorin Windows Forms kur kandidon në platformën Windows. Unë do try it out për të parë se sa larg ajo merr, por nuk ka garanci. (; |
10 prill 2012
24 Tet 2010
20 korrik 2010
3 orë më parë
26 dite me pare
55 dite me pare
85 dite me pare