Faqja kryesore > Forumi > PabloDraw > kërkesa për veti > palettes ankorua vertikalisht

Kjo temë është: të zgjidhet

Kjo temë ka 2 zëra, përmban 2 përgjigje, dhe i fundit nga Curtis Wensley 127 ditë më parë.

Duke parë mesazhet 3 - 1 deri 3 (nga 3 gjithsej)
Autor Postime
Autor Postime
18 korrik 2011 at 10:33 pm # 762

Rodman

Një tjetër ulët-te-mesme kërkesë prioritet / nice-to-keni. Këto ditë, shumë prej nesh janë më tregon me ekran të gjerë, hapësirë ​​kështu që tani vertikale është në fitim, ndërsa hapësira horizontale është plentiful.

Ajo do të ishte mirë që të keni mundësi për të lëvizur / dok ngjyra dhe palettes karakter vertikalisht përgjatë anën e djathtë ose të majtë të dritares, duke çliruar më shumë hapësirë ​​për pikëpamje redaktimi. Kjo lejon artistëve që bëjnë scollers vertikale të parë më shumë i imazhit në të njëjtën kohë.

18 korrik 2011 at 11:11 PM # 763

Curtis Wensley
Posto numërimin: 36

Ah boo! Unë kam qenë duke pritur për dikë për të sjellë që deri .. (;

Unë mund të bëjë të mundur këtë, por ajo do të jetë e vështirë për ta bërë atë kryq platformë .. mund të bëjë vetëm një opsion / pika menu në vend të zvarritjes / rënie ..

Jan 12, 2012 at 10:48 pm # 1961

Curtis Wensley
Posto numërimin: 36

Kjo është bërë kur multi-user mbështetje është shtuar. yay!

Duke parë mesazhet 3 - 1 deri 3 (nga 3 gjithsej)
Pergjigju To: palettes ankorua vertikalisht
Informacioni juaj:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>