Kjo temë është: të zgjidhet
Kjo temë ka 2 zëra, përmban 2 përgjigje, dhe i fundit nga Curtis Wensley 127 ditë më parë.
Duke parë mesazhet 3 - 1 deri 3 (nga 3 gjithsej)
Duke parë mesazhet 3 - 1 deri 3 (nga 3 gjithsej)
Faqja kryesore > Forumi > PabloDraw > kërkesa për veti > palettes ankorua vertikalisht
Kjo temë ka 2 zëra, përmban 2 përgjigje, dhe i fundit nga Curtis Wensley 127 ditë më parë.
| Autor | Postime |
|---|---|
| Autor | Postime |
| 18 korrik 2011 at 10:33 pm # 762 | |
|
Rodman | Një tjetër ulët-te-mesme kërkesë prioritet / nice-to-keni. Këto ditë, shumë prej nesh janë më tregon me ekran të gjerë, hapësirë kështu që tani vertikale është në fitim, ndërsa hapësira horizontale është plentiful. Ajo do të ishte mirë që të keni mundësi për të lëvizur / dok ngjyra dhe palettes karakter vertikalisht përgjatë anën e djathtë ose të majtë të dritares, duke çliruar më shumë hapësirë për pikëpamje redaktimi. Kjo lejon artistëve që bëjnë scollers vertikale të parë më shumë i imazhit në të njëjtën kohë. |
| 18 korrik 2011 at 11:11 PM # 763 | |
|
Curtis Wensley Posto numërimin: 36 | Ah boo! Unë kam qenë duke pritur për dikë për të sjellë që deri .. (; Unë mund të bëjë të mundur këtë, por ajo do të jetë e vështirë për ta bërë atë kryq platformë .. mund të bëjë vetëm një opsion / pika menu në vend të zvarritjes / rënie .. |
| Jan 12, 2012 at 10:48 pm # 1961 | |
|
Curtis Wensley Posto numërimin: 36 | Kjo është bërë kur multi-user mbështetje është shtuar. yay! |
10 prill 2012
24 Tet 2010
20 korrik 2010
9 dite me pare
35 ditë më parë
64 dite me pare
95 dite me pare