Головна > Форум > PabloDraw > Генеральний > як видалити 3.0.16 ALPHA?
Ця тема має 2 голоси, містить 2 відповідей, і останній раз оновлювалася TheTrooper 146 днів тому.
| Автор | Повідомлень |
|---|---|
| Автор | Повідомлень |
| 13 грудня 2011 в 4:14 # 1939 | |
TheTrooper | Привіт Кертіс, по-перше, сказати вам спасибі за Pablodraw, є дивним. Мі питання, як я можу видалити останній Pablodraw 3.0.16 ALPHA з моєї системі? Я не finded будь uninstall.exe виконуваний або аналогічний. Я хочу використовувати (на даний момент) старої версії 2.0.8. Спасибі і greetins. |
| 13 грудня 2011 в 11:47 # 1940 | |
| Кертіс Уензлі Кількість повідомлень: 36 | Привіт, Ви можете мати як PabloDraw 3.0.16 і 2.0.8 встановлені в той же час - вони не будуть конфліктувати один з одним. Якщо ви хочете, щоб певні файли, щоб відкрити зі старою версією, а нова, ви можете натиснути правою кнопкою на файл і виберіть "Відкрити за допомогою ..." та встановіть прапорець "завжди відкрита з .." варіант. Якщо ви все ще відчуваєте, що Ви хочете видалити нову версію, то ви робите це в стандартному місці - видалення програм (перемога 7/Vista) або додавання / видалення програм (WinXP). Сподіваюся це допоможе! |
| 18 грудня 2011 в 3:43 ранку # 1948 | |
TheTrooper | Привіт Кертіс! Я не знаю, чому я не бачив його, коли я намагався видалити його Windown 7, але тепер з експлікацією був Можливе, спасибо. І ще раз спасибі за вашу роботу, я буду стежити за розвитком PabloDraw. Привіт! |