Головна > Форум > PabloDraw > Генеральний > PabloDraw портативний?

Ця тема має 2 голоси, містить 1 відповідь, і останній раз оновлювалася Кертіс Уензлі 142 днів тому.

Профіль Повідомлень: 2 - з 1 по 2 (всього 2)
Автор Повідомлень
Автор Повідомлень
20 грудня 2011 в 10:47 # 1951

yutsi

Здравствуйте. Я зробив запит на PortableApps для PabloDraw @ http://portableapps.com/node/30250 Я спробував з допомогою Mono на PabloDraw з мого диска USB, але це зробило програму дуже glitchy. Мій комп'ютер у школі дуже примітивно, з Windows XP і. NET 1.1, і старі PabloDraw навряд чи можна порівняти з альфа-каналом.

20 грудня 2011 в 11:06 # 1952

Кертіс Уензлі
Кількість повідомлень: 36

PabloDraw альфа потрібно. NET 4.0 для того, щоб працювати. Яку версію Mono були ви використовуєте? Вона повинна бути не менше 2,8, але я рекомендую 2.10.

Зверніть увагу, що реалізація Mono про Windows Forms, дуже glitchy (що, ймовірно, чому ви стикаєтеся з проблемами), тому я рекомендую використовувати GTK з моно (який прекрасно працює), але це не є підтримуваної конфігурації вікон, наскільки я знаю.

Крім того, там немає способу дізнатися, PabloDraw використовувати GTK - він завжди буде хотіти використовувати Windows Forms при роботі на платформі Windows. Я постараюся це, щоб побачити, як далеко він отримує, але ніяких гарантій. (;

Профіль Повідомлень: 2 - з 1 по 2 (всього 2)
Відповідь для: PabloDraw Портативний?
Ваша інформація:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>